NEMOGUĆE POSTAJE MOGUĆE: Juventus i Napoli prave presedan kakav se ne pamti

Pandemija koronavirusa stvorila je brojne probleme u svetu fudbala, a klubovi pokušavaju da svojim igračima maksimalno ograniče kretanje.

“Koriere delo Sport” piše da su Juventus i Napoli odlučili da bojkotuju predstojeća reprezentativna okupljanja što se tiče igrača ovih klubova koji su pozvani u svoje reprezentacije.

Naime, Juventus i Napoli žele da zabrane svojim igračima da idu na reprezentativna okupljanja jer veruju da je tako znatno veća šansa da se zaraze što se pokazalo nedavno u slučaju Kristijana Ronalda.

Prvi klub koji je to napravio je nemački Verder koji je pre nekoliko dana objavio da petorica fudbalera njihovog tima ne mogu da igraju za svoje reprezentacije, a klub prema novim pravilima FIFA ima pravo da napravi tako nešto.

“Koriere delo Sport” piše da Italiju očekuju dva teška susreta u Ligi nacija protiv Poljske i BiH, te da bi u tom slučaju igrači Juventusa i Napolija itekako nedostajali jer čine okosnicu reprezentacije.

Međutim, konačna odluka ovih klubova još nije doneta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGROMNA PROMENA: Najbolji strelac u istoriji Lacija odlazi iz kluba, Tudor mu već pronašao zamenu

Nakon osam sjajnih godina, kapiten i najbolji strelac Lacija Ćiro Imobile odlučio je da napusti Olimpiko na kraju sezone. Imobile...

POVEZANE OBJAVE