Zoran Gajić dobio novi mandat na čelu Odbojkaškog saveza Srbije

Dosadašnji predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Zoran Gajić, dobio je još jedan mandat na toj funkciji.

Gajić će biti predsednik i u narednih 5 godina pošto je dobio glasove 44 od 50 delegata na redovnoj izbornoj Skupštini OSS koja je održana danas u Beogradu.

Svih 15 regionalnih odbojkaških organizacija i udruženja kandidovalo je Zorana Gajića za novi mandat na čelu Odbojkaškog saveza Srbije, a delegati Skupštine su bili složni u odluci da nastavi sa radom kao prvi čovek Saveza.

Gajić je posle izbora za predsednika OSS, saopštio i članove predsedništva i Nadzornog odbora OSS. Ivan Knežević će i u narednom mandatu biti generalni sekretar OSS, Đula Mešter prvi potpredsednik OSS, Jelena Nikolić i Petar Bogunović potpredsednici OSS. U Nadzornom odboru su Nikola Vuković, predsednik i Dragan Tadić i Slobodan Ćurčić, članovi.

U radnom predsedništvu Skupštine bili su Petar Bogunović, Zlatko Petrović i Gordan Vilimanović, u Verifikacionoj komisiji Danilo Mrđa, Saša Milić i Jadranka Veljković, a u Izbornoj komisiji Vladimir Jović, dr Nedžad Osmankač i Saša Mitić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda značajno oslabljena u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju meč protiv Real Madrida u okviru 32. kola Evrolige. Crveno-beli u meč sa liderom...

POVEZANE OBJAVE