Zvezda u Sloveniji, Obradović poziva na maksimalan oprez

Nakon poraza u Minhenu košarkaši Crvene zvezde krenuli su autobusom put Kopra gde će u nedelju odmeriti snage sa Primorskom u 6. kolu ABA lige.

Trener Saša Obradović je pozvao na maksimalan oprez, bez obzira što su crveno-beli veliki favoriti.

Primorska je tim koji je pretrpeo velike promene u odnosu na prošle sezone, pa i sa te strane treba posmatrati da nisu iskazali pravi potencijal. To je tim u kome ima dobrih igrača, imaju neku svoju ideju u igri, i miks su iskusnih i mladih igrača koji žele afirmaciju. Očekujem da će u nastavku sezone sigurno igrati bolje bez obzira na sadašnji pogled na tabelu, a na nama je da odigramo ozbiljno ovaj meč uz puno poštovanje protivnika i dođemo do bodova, rekao je Obradović.

Marko Jagodić-Kuridža je upravo iz Primorske došao među crveno-bele, a pred ovaj duel je naglasio da nije lako igrati utakmice u kojima ste veliki favoriti.

Jasno je da smo favoriti u ovoj utakmici, bez obzira na to što smo sinoć odigrali težak meč u Minhenu, i što nas ovaj očekuje već u nedelju popodne. Ušli smo u izuzetno težak ritam ali ćemo se truditi da sve izdržimo na pravi način. Za Kopar i Primorsku me vezuju lepe uspomene, nije to ove sezone tim iz nekog prethodnog perioda, ali zaslužuju poštovanje. S druge strane nije lako igrati utakmice u kojima ste proglašeni velikim favoritom. Tu ima dobrih igrača, imaju svoj kvalitet, nemaju šta da izgube, i moraćemo da odigramo vrlo ozbiljno ako želimo da nastavimo da pobeđujemo u ABA ligi, izjavio je Jagodić-Kuridža.

Duel je na programu u nedelju od 17 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE