Čerčesov doneo tešku odluku: Bez najboljeg strelca u Beogradu

Selektor fudbalske reprezentacije Rusije, Stanislav Čerčesov, neće povesti najboljeg strelca “zbornaje komande” u Beograd na meč sa Srbijom.

Čerčesov je doneo odluku da Artjoma Dzjubu ne pozove za predstojeće akcije nacionalnog tima, a sve zbog intimnog snimka napadača Zenita koji se pojavio na društvenim mrežama.

Iako je snimak odmah uklonjen, Čerčesov i Dzjuba su u razgovoru procenili da je najbolje da pauzira na sledećim utakmicama kako bi se reprezentacija pripremala u miru.

Iako ova situacija nema nikakve veze sa reprezentacijom Rusije iz sportskog aspekta, potrebni su nam mir i koncentracija za mečeve sa Moldavijom, Turskom i Srbijom. Uvek sam naglašavao da na terenu i van njega igrači moraju da zadrže nivo i status reprezentativaca. Artjom će imati vremena da normalizuje situaciju, ali želim da ostale igrače sačuvam od lavine negativnih komentara i dodatnog pritiska, rekao je Čerčesov.

Srbija će dočekati Rusiju 18. novembra od 20.45 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Problem u najavi: Duljaj najavio sebi novu kaznu

U 173. večitom derbiju suspendovanog Igora Duljaja zameniće Albert Nađ, a komunikacija trenerskog tandema mogla bi da izazove dodatne...

POVEZANE OBJAVE