“Građani” dočekuju “Redse”, a u Meridianu te čeka 1.000 RSD za klađenje

Nedelja idealna za vrhunski fudbal – baš poput onog koji se igra u Engleskoj. Tako će u okviru 8. kola Premijer lige snage odmeriti dva velikana, Mančester Siti i aktuelni šampion Liverpul.

Tim povodom, sportska kladionica Meridian za nove igrače spremila je vrhunski poklon – 1.000 RSD za online i uživo klađenje, bez uslova!
Bonus preuzmite odmah OVDE– neophodno je samo da se registrujete na meridianbet.rs.

Poslednji put kada su se susrela ova dva tima, “Građani” su odneli ubedljivu pobedu rezultatom 4:0.

U zajedničkim mečevima pre toga, u proteklih pet godina, bili su prilično izjednačeni što se tiče broja pobeđenih ili izgubljenih utakmica.

Prema tome, meč Mančester Siti – Liverpul nemoguće je predvideti.
Siti trenutno na tabeli zauzima 10. mesto, dok je Liverpul, sa drugestrane, mnogo uspešniji. “Redsi” se nalaze na čelu tabele sa pet pobeda, remijem, porazom i ukupno 16 bodova.

U samom vrhu je “tesno”, pa je trijumf u derbiju kola za ekipu Liverpula od velikog značaja.

Podsetimo, u petom kolu, Mančester Siti savladao je Arsenal rezultatom 1:0. Usledio je remi sa Vest Hemom (1:1), a prošlog vikenda – trijumf u gostima protiv Šefild Junajteda (1:0).

Kad je reč o šampionu, Liverpul je imao više pobeda. U šestom kolu savladao je Šefild Junajted rezultatom 2:1 (što se i moglo očekivati), da bi u 7. kolu usledila još jedna pobeda, nad Vest Hemom – 2:1.

Podsećamo i da je utakmica protiv Aston Vile, u 4. kolu, bila pogubna po Liverpul – apsolutni šok je usledio posle poraza od čak 7:2!

Naravno, treba da imamo u vidu da nismo ni na polovini sezone, i da je šampion, ipak – šampion. Stoga će meč Mančester Siti – Liverpul sigurno opravdavati sva očekivanja fanova ova dva kluba.

Biće to pravi praznik fudbala, a mi vam predlažemo da ga provedete uz kladionicu Meridian koja je organizovala i vrhunskotakmičenje –ko pogodi najveću kvotu osvaja MACBOOK, SONY PS4 ili brdo keš bonusa.

Registrujte se na meridianbet.rs i uživajte u najboljoj sportskoj ponudi na ovim prostorima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Problem u najavi: Duljaj najavio sebi novu kaznu

U 173. večitom derbiju suspendovanog Igora Duljaja zameniće Albert Nađ, a komunikacija trenerskog tandema mogla bi da izazove dodatne...

POVEZANE OBJAVE