Stanković posle Inđije: Tri boda su i posle 1:0 i posle 5:0!

Posle teške pobede nad Inđijom od 3:2, fudbaleri Crvene zvezde su povećali prednost u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinu na 8 bodova pred derbi u sledećem kolu posle reprezentativne pauze.

Trener crveno-belih Dejan Stanković je imao razumevanje za svoje igrače posle teškog rasporeda.

Teško je igrati u ritmu na svaka tri dana i nije bilo lako spremiti utakmicu, te videti ko je umoran, ko je imao povrede, bolesti, izlazio iz prehlada… Svaka čast momcima. Na teži način smo stigli do pobede, napravili neiznuđene greške koje su mogle da nas koštaju pobede, ali odnos prema dresu, klubu i saigračima je trijumfovao večeras… Odigrali smo preko naših mogućnosti, a posebno sam ponosan na to da nismo ulazili u nervozu i konfuziju. I kad su gosti izjednačili i preokrenuli, nismo paničili, već smo nastavili da igramo, stvaramo šanse i verujemo u pobedu. Kad imaš pojedince kao što imamo mi, to dođe do izražaja. Večeras je grupa pobedila, kao i protiv Genta. Čuli ste bodrenje svih i želju za pobedom. Nije lako igrati osam utakmica mesečno, rekao je Stanković.

Serija teških mečeva je završena i sledi pauza.

Znam kakav je stres bio posle četvrtka. Momci su se fizički i mentalno ispraznili i ovo je dokaz timske pobede. Moramo da eliminišemo individualne greške, da to nismo imali, meč bi išao u drugom smeru. Ne može uvek da se pobežuje i da sve bude „glatko“. Tri boda su tri boda i kada je 1:0 i kada je 5:0, ne možemo više od toga da osvojimo, završio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE