Dešam: Pogba nije srećan u Junajtedu

Selektor Fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan otkrio je da Pol Pogba nije srećan u Mančester junajtedu.

Dešan, koji je i kao igrač i kao trener sa Francuzima osvojio titulu prvaka sveta, rekao je da Pogba nikako ne može biti srećan u Junajtedu iz razloga što ima malu minutažu, a i kada je na terenu, nije na prirodnoj poziciji.

On je u situaciji sa svojim klubom gde nikako ne može biti srećan, ni sa svojom minutažom, a ni sa pozicijom. Istina, nisu ovo njegovi najbolji trenuci. Bio je u seriji povreda, imao je COVID-19, koji ga je jako pogodio. Mora da pronađe svoj ritam – kazao je Dešan.

Ipak, to ne sprečava legendarnog francuskog fudbalera, sada selektora, da ga redovno stavlja na spisak reprezentacije.

– Ne brinem se za njega. Kada se igrač oseća neudobno u svom klubu, onda je srećan što će igrati za reprezentaciju Francuske. Reći će mi svoja osećanja i s obzirom na to da ga poznajem veoma dobro – sve će se završiti u pozitivnom smeru – istakao je Dešan.

U sredu će Francuska igrati prijateljski meč sa Finskom, pre nego što se u Ligi nacija sastanu sa Portugalijom i Švedskom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE