Nemanja Stevanović: Vreme je naš saveznik, bio sam ubeđen da ću odbraniti penal

Partizan je savladao Spartak u Subotici rezultatom 2:1 u utakmici 14. kola Linglong Super lige Srbije.

Trijumf crno-belima direktno je doneo golman Nemanja Stevanović, koji je odbranio penal Milanu Marčiću u poslednjim trenucima susreta.  

Veoma važna utakmica za nas. Imali smo mnogo problema zbog povređenih igrača i zaraženih koronom. Imperativ nam je bila pobeda! Ali, pokazali smo karakter i zajedništvo u ovim teškim trenucima i na kraju uspeli zasluženo da pobedimo. Mislim da smo pobedom protiv Spartaka vratili samopuzdanje. Vreme je naš saveznik. Siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji i da ćemo pobeđivati, rekao je Stevanović za klupski sajt.

Čuvar mreže Partizana je istakao da ima ritual kod branjenja penala.

Kad je reč o penalu pripremao sam se sa trenerom golmana Jovšom ( prim.aut Nemanja Jovšić). Radili smo analizu i to mi je mnogo pomoglo da odbranim penal. Rituale imam kao i načine na koji branim penale, ali nek to ostane tajna ovaj put. Bio sam ubeđen da ću odbraniti penal, dodao je Nemanja Stevanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROSTIO SE OD BRAJTONA: Roberto De Zerbi dogovorio preuzimanje evropskog velikana!

Nakon dve sezone na kormilu 'Galebova' Roberto De Zerbi odlazi sa jugozapada Engleske. On je svoju odluku objavio danas...

POVEZANE OBJAVE