Novi problem za ABA ligu, takmičenje ugroženo

Veliki problem za ABA ligu je nastao kada je banka u Zagrebu izgasila transakcijski račun lige. To je uslovilo problem koji će biti teško premostiti, a to je kako platiti hotele za ekipe učesnice.

Dugovanja su već velika, i hoteli zahtevaju svoja potraživanja, a kao prenosi Mozzart Sport, liga je poslala dopis klubovima u kojima stoji “da je zbog dugovanja prema hotelima organizacija 7. kola dovedena pod veliki znak pitanja jer postoji opravdana bojazan da će hoteli otkazati rezervacije“.

Svakodnevno nas hoteli pitaju kada će biti plaćena dugovanja za smeštaj ekipa i službenih osoba. U organizaciji 7. kola dodatni problem imamo u Zadru jer je hotel ‘Borik’ u kojem odsedaju sudije, zatvoren tokom novembra, a zamenski hotel će tražiti plaćanje smeštaja po predračunu, stoji u dopisu ABA lige.

Kako navodi isti izvor liga hotelima duguje 145 hiljada evra. Očekuje se da će ovim povodom biti zakazana hitna sednica ABA lige kako bi se rešio ovaj problem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hauard ima dve ponude za nastavak karijere

U četvrtak je mnogo vesti stiglo vezanih za Markusa Hauarda. Prvo je zvanično dobitnik nagrade "Alfonso Ford" za najboljeg strelca...

POVEZANE OBJAVE