Teodosić ne putuje u Finsku odlukom selektora Kokoškova

Na spisku selektora košarkaške reprezentacije Srbije Igora Kokoškova pred mečeve u novembarskom kvalifikacionom prozoru za Eurobasket 2022, nije se našlo ime Miloša Teodosića.

Kvalifikacioni prozor u finskom gradu Espou na programu je od 28. do 30. novembra.

Prethodnih dana se pisalo da as Virtusa neće nastupiti zbog osiguranja, ali je generalni sekretar KSS Zlatko Bolić u izjavi za “Sport klub” istakao da je selektor Kokoškov želeo da ga poštedi većih napora.

Koliko znam, sada nije u pitanju visina osiguranja već odluka selektora Igora Kokoškova. Kao što je uobičajeno, čuo se sa kandidatima za tim, da bi posle toga saopštio spisak za akciju pod “balonom” u finskom Espou. Nije problem osiguranje Tea već poklapanje termina Evrokupa i “prozora”. Bolonja kao i ostali učesnici imaju termine mečeva 27.i 28, a reprezentacija igra 28. i 30. novembra, rekao je Bolić za Sport klub.

Kvalifikacioni prozor u finskom gradu Espou na programu je od 28. do 30. novembra, a Srbiju očekuju dueli sa Švajcarskom 28. novembra i Finskom dva dana kasnije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real napušta jedan od junaka prolaza rotiv Sitija, italijanski velikan krenuo po potpis

Real Madrid je uspešno prebrodio prolosezonskog "dželata" Mančester siti i plasirao se u polufinale Lige šampiona. Jedan od junaka prolaska...

POVEZANE OBJAVE