SVE JE IZNENADIO: Alvaro Morata otkrio gde bi zaista voleo da završi karijeru

Alvaro Morata se fudbalskoj javnosti predstavio pre nekoliko godina u dresu Reala iz Madrida, a nakon toga je sve šokirao kada je otkrio da navija za Atletiko.

Nakon što je napustio Čelsi i potpisao za Atletiko otkrio je da je od malih nogu navijač ovog kluba iako je svoju profesionalnu karijeru počeo u dresu ljutog gradskog rivala Reala.

Morata trenutno igra za Juventus u koji se vratio ovog leta. U interesantnom intervjuu za “Marku” otkrio je i ime kluba u kojem bi voleo da završiti svoju igračku karijeru i sve iznenadio svojim izborom.

– Uvek imate neki klub koji volite kada ste dete, a za mene je to bio Atletiko. Ne znam da li ću ikada više igrati za taj klub, ali će uvek biti u mom srcu, rekao je Morata i dodao.

– Međutim, karijeru bih voleo da završim u dresu Hetafea. Imam sjajan odnos s predsednikom i navijačima tog kluba. Zahvaljujući njima sam postao fudbaler kakav sam danas i nadam se da ću im se odužiti za to.

Poznato je da je Morata na početku svog fudbalskog puta igrao za Hetafe i upravo je iz kadetske ekipe ovog kluba prešao u Real Madrid leta 2008. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE