EKSKLUZIVNO: Balaž za SC o prelasku u Partizan!

Defanzivac TSC-a Bojan Balaž govorio je za ,,Sportsku centralu” o spekulacijama u vezi sa njegovim povratkom u redove Partizana.

Juče se pojavila informacija da će se defanzivac koji može da pokriva poziciju štopera i beka, vratiti u Partizan, gde je fudbalski odrastao, te smo odlučili da pozovemo Bojana Balaža i sami se uverimo u te navode.

Odbrambeni fudbaler rođen 2001. godine nije odbacio mogućnost povratka u redove crno-belih, gde bi se, prema spekulacijama, vratio bi se bez obeštećenja, ali bi TSC dobio 50 odsto od naredne prodaje.

– Nisam direktno ništa čuo u vezi toga, ali naravno kao i svakom igraču drago mi je kada čujem tako nešto, to mi je samo podstrek da nastavim da treniram i igram kao i do sada, da pomazem svom klubu najviše što mogu – započeo je Balaž za ,,Sportsku centralu”.

Za rad kluba iz Bačke Topole, svi imaju reči hvale, a ni Balaž se nije libio da svojim rečima dočara funkcionisanje TSC-a i ambicije koje imaju.

– Trenutno sam ovde zadovoljan svojim statusom, a i generalno celim klubom, stručnim štabom i igračima, pravimo stvarno lepo priču kako prošle sezone, tako ćemo se potruditi i ove.

Svoju želju da zaigra za Partizan nije krio, ali ističe da mu je centar razmišljanja TSC.

– Partizan je klub u kojem sam igrao četiri godine i volim ga od kad sam bio mali, ali nisam uspeo da debitujem za prvi tim. Naravno, to bih voleo da se desi, ali trenutno mi je glava samo u TSC-u, da nastavimo sa dobrim partijama i da ekipa beleži dobre rezultate, a znate kako kažu, ipak na kraju ekipa izbacuje pojedince – rekao je Balaž za ,,Sportsku centralu”.

Balaž je odigrao devet uzakmica u Super ligi Srbije ove sezone.

Autor: Nemanja Janošev
FOTO: FK TSC

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJAJU ODBRANU TITULE: Polufinale protiv Budućnosti, Partizan počinje prodaju karata

Košarkaši Partizana naredne nedelje počinju polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti. Crno-beli će biti domaćini Podgoričanima u prvom meču 30....

POVEZANE OBJAVE