Milojević žrtvuje Marka Marina zarad štopera

Fudbaler Al Ahlija Marko Marin mogao bi da napusti klub iz Džede u predstojećem prelaznom roku, prenose saudijski mediji.

Naime, odbrana Al Ahlija ne funkcioniše onako kako je Vladan Milojević zamislio, te je od uprave zatražio sredstva ne bi li se doveo štoper iz Evrope koji bi mogao da odgovori zadacima srpskog stručnjaka.

Upravo iz tog razloga, neko mora biti žrtvovan, a taj neko biće Marko Marin, javljaju mediji iz Saudijske Arabije. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde postao je prekobrojan u ekipi Al Ahlija usled ispunjene kvote stranaca (8), pa bi njegov odlazak otvorio jedno mesto za pomenutog štopera.

Pet primljenih golova na poslednje dve utakmice, naterale su Milojevića na razmišljanje, uz konstataciju da štoperski dvojac Al Kabrani i Hasavi nisu kvaliteta u borbi za titulu.

Milojević će tokom reprezentativne pauze, i pored izostanka nekoliko igrača, fokus na treninzima usmeriti ka defanzivi, kako se greške iz prethodna dva meča ne bi ponavljale.

Uprkos visokoj minutaži u prva tri ovosezonska meča, Marin je prethodne dve utakmice proveo na klupi. Sezonu je započeo bez direktnog učinka na rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE