Ninković: Vratiću se u Partizan, ,,oni” me ne zanimaju

Fudbaler Askolija Nikola Ninković rekao je da će se jednog dana vratiti u Partizan i da će to biti kada bude u punoj igračkoj snazi.

Srpski vezista je nedavno preživeo saobraćajnu nezogu koja mu je nanela ozbiljne fizičke povrede, usled čega se trenutno postepeno oporavlja.

U intervjuu za 24.sedam, Ninković je otkrio kako teče njegov oporavak nakon udesa.

– Malo bolje. Skinuti su mi konci sa jezika, urađeni su mi snimci glave i ostalih povreda. Dozvoljeno mi je da tokom dana prošetam oko 10-15 minuta, a za dve nedelje uradimo ponovo pregled i da vidimo dokle sam napredovao. Doktor mi je rekao da je za mene završena sezona, ali ne znam da li je mislio na polusezonu ili do kraja juna. Ja se nadam da ću, ako se nastavi ovim tempom oporavak, posle druge kontrole dobiti dozvolu sa malo više aktivnosti, a kasnije i za malo trčanja. Sad mi je rečeno samo odmaranje, jer bi me i najmanji slučajni udarac u glavu mogao da košta života.  Još me malo boli od udarca celo telo, što i nije čudo na šta sam ličio posle nesreće. Onaj hrvatski lekar mi je rekao da je pravo čudo kako sam ostao živ. Mogao sam i bez jezika da ostanem da mi je prekinut nerv – rekao je Ninković.

On je u zavadi sa čelnim ljudima Partizana, sa kojima se nije čuo istakavši ranije da oni rade na štetu kluba iz Humske

– Ja sam već rekao šta sam imao da kažem o njima! Oni me ne zanimaju u životu, a nadam se da uskoro neće biti ni bitni Partizanu. Prolazni su za razliku od moje želje da se vratim i jednog dana zaigram opet za klub koji volim i kome dugujem sve u životu. Ja sam Partizanovo dete od svoje devete godine. Tada sam došao da igram za njega. Živeo sam tu, gde ujutru kad otvorim oči i pogledam kroz prozor vidim  stadion “JNA”. Sve sam naučio u klubu i sve što sam postigao, uspeo sam zahvaljujući njemu. Moja porodica najbolje zna koliko ga volim i šta mi znači. Ja znam da je predamnom još bar deset godina karijere i ja se nadam da ću doći nazad, ali ne bilo kad, već onda kada ću biti u punom igračkom naponu, da mu pomognem u osvajanju trofeja, nešto i u Evropi da uradimo. Iskreno se nadam da će sa mnom biti još mojih drugova iz generacije. Sada je tu Markec (Lazar Marković), a nadam se i Aci Mitroviću, Luki Stojanoviću – kazao je Ninković.

Popularni ,,Džigi” ističe da ne zna iz kog razloga je odnos uprave Partizana prema njemu loš, ali da ga to ni ne zanima.

– Ne znam i kao što rekoh, nije mnogo ni važno, jer mi nisu interesantni da pričam o njima. Izbrisao sam ih. Zvali su me ljudi sa kojima sam izgubio kontakt, za koje sam mislio i da su zaboravili da postojim. Neki bivši saigrači, treneri, ma neverovatno, neću da ih spominjem, jer ću izostaviti nekog, a stvarno mi je značio svaki njihov poziv i poruka. Ej, pa navijači Crvene zvezde su mi preko društvenih mreža poželeli brzi oporavak. Hvala i njima – otkrio je Ninković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOLEADA U BAČKOJ TOPOLI: Radnički kasno upalio, TSC nadomak drugog mesta!

Fudbaleri TSC-a savladali su Radnički 1923 sa 4:3 u duelu 4. kola plej-ofa Superlige Srbije. Topolčani su već nakon 15...

POVEZANE OBJAVE