Tadić: Kao nacija nerelano sagledavamo stvari, pritisak je uvek prisutan

Fudbaler reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je za ,,Sport klub”. da postoji odrđena doza pritiska pred meč sa Škotskom koji će odlučiti putnika na Evropsko prvenstvo.

Srbija će imati prednost domaćeg terena u četvrtak uveče, a jedan od predvodnika ove generacije nacionalnog tima Dušan Tadić istakao je da uvek postoji pritisak kada su važne utakmice u pitanju, ali da se on na to već navikao.

Svaki nastup za reprezentaciju nosi poseban naboj, naročito kada su ovakvi dueli u pitanju gde jedan okršaj sve rešava. Kada ste profesionalac, pritisak je uvek prisutan i vremenom se naviknete na to i meni čak prija – započeo je Tadić.

Srbija na Evropsko prvenstvo u fudbalu čeka 20 godina i sada ih jedan meč deli do tog cilja.

Mi smo kao nacija skloni da nerealno sagledavamo stvari i idemo iz krajnosti u krajnost. Ako nismo eforični, onda smo previše negativni bez vere u sebe. Nikoga ne treba podceniti. Škotska reprezentacija ima kvalitet. Većina njihovih igrača nastupa u Engleskoj, igra zahtevne utakmice i spremni su za napor koji nosi ovakav meč. Verujem da smo bolji i da ćemo se plasirati na Prvenstvo Evrope – samouveren je kapiten Ajaksa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSVOJIO JE BUNDESLIGU: Fudbaler Bajera otkrio gde bi da nastavi karijeru

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena, protiv Verdera su potvrdili titulu šampiona Nemačke. Prvu u 120 godina dugoj istoriji kluba. Sada su...

POVEZANE OBJAVE