Trener Venecije: Igrači su me molili da intervenišem da publika u Kazanju stavi maske

Meč između Venecije i Partizana biće odigran u naknadno određenom terminu, a trener italijanskog kluba Valter De Rafaele osvrnuo se na jedan detalj iz utakmice u Kazanju koja je odigrana prošle nedelje.

De Rafaele je izjavio da su igrači od njega zahtevali da pokuša da interveniše kako bi publika u hali u Kazanju počela da nosi maske.

Nekoliko igrača tražilo je od mene da nekako intervenišem kako bi ljudi stavili maske, rekao je trener Venecije, koja nije imala dovoljan broj zdravih igrača za duel sa crno-belima.

Neću da kažem da smo očekivali ovakvu situaciju, ali u Kazanju je bilo dosta navijača, a većina njih nije imala masku. Mislim da je to u suprotnosti sa aktuelnim trenutkom kada svi pokušavaju da naprave korak napred iako se suočavaju sa velikim problemima, dodao je De Rafaele.

Prema zvaničnim podacima Evrokupa utakmici u Kazanju je prisustvovalo 1945 gledalaca što je oko 25 odsto kapaciteta dvorane Uniksa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Potpisao Larkin (VIDEO)

Jedan od najboljih košarkaša Efesa, Šejn Larkin potpisao je novi ugovor sa svojim klubom. Danima se govorilo da sjajni košarkaš...

POVEZANE OBJAVE