Tumbaković nema dilemu: Nameće se da je ovo moja najvažnija utakmica u karijeri

Srbija i Škotska biju odlučujuću bitku za plasman na Evropsko prvenstvo. Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” na programu je u četvrtak, 12. novembra od 20.45 časova.

Oči srpske sportske javnosti uprte se u ovaj duel koji veliku težinu.

Na prvom predstavljanju sam rekao da želim da narod približim reprezentaciji i reprezentaciju bliže narodu. Mnogo bi nam to značilo, njihova podrška, rekao je Ljubiša Tumbaković i naglasio da nema dilemu oko sastava tima.

Iskusni stručnjak je svestan važnosti meča, sada svakako najvažnijeg u njegovoj trenerskoj karijeri.

U mojim godinama verovatno jeste najvažnija utakmica. U našem slučaju je svaka naredna, a ova ima dimenziju i ispada da je najvažnija. Imao sam mnogo utakmica, ali ovog momenta se nameće da je ovo moja najvažnija utakmica u karijeri.

Taktika za meč sa Škotima je spremna, a Tumbaković je spremio više varijanti kako da ugrozi gol gostiju.

Mitrović nije naš jedini igrač koji postiže golove. Imamo grupu igrača koji u svakom momentu koji može da da gol. Nisu to tajni aduti, već oni koje selektor prepoznaje. U svakoj utakmici ima doza taktike, pokušaćemo da kontrolišemo utakmicu i ako to budemo uspeli da pretočimo u rezultat.

Nikola Milenković naći će se u startnoj postavi i to raduje selektora “orlova”.

Nikola je standardan igrač reprezentacije od samog mog dolaska. Uvek je bio tu. Velika je podrška i vrlo mi je drago, što se kaže pao mi je kamen sa srca kada sam ga video u timu, dodao je Ljubiša Tumbaković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DULJAJ PRED SPARTAK: Pominjao propuštene prilike protiv Mladosti i Napretka, posebno o Lalatoviću

Fudbaleri Partizana sutra dočekuju Spartak iz Subotice u nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze. Crno-beli u meč ulaze sa 4 bod...

POVEZANE OBJAVE