BOMBA IZ ITALIJE: Juventus nudi PSŽ-u senzacionalnu razmenu!

Prema pisanju “Tutosporta”, Juventus želi da se reši Kristijana Ronalda, a savršena prilika za to mu je razmena s Pari Sen Žermenom za njegovu zvezdu – Nejmara.

Naime, torinski list navodi kako Juventusovu želju da Ronalda zameni Nejmarom olakšava to što obojici igrača ugovori ističu u isto vreme, u leto 2022. godine.

Ronalda, koji za tri meseca slavi 36. rođendan, Juventus je u leto 2018. doveo iz Reala za 117 miliona evra. Od tada je osvojio dva naslova Serije A, ali Juventus je u obe sezone s njim ostao bez toliko željenog trofeja Lige šampiona.

Upravo zbog toga Juventus želi da osveži svlačionicu megazvezdom za koju veruje da mu konačno može doneti evropsku titulu, piše “Tutosport”.

Drugi razlog je što u Torinu Ronalda smatraju prestarim da bi ga plaćali čak 31 milion evra godišnje. Mada, Nejmar u Parizu zarađuje čak 36 miliona evra po sezoni, ali je i sedam godina mlađi od Portugalca.

Nejmar u pregovorima s PSŽ-om oko produženja ugovora, navodno traži garancije da će tim ostati vrhunski kako bi osvojio Ligu šampiona i navodno posebno insistira na ostanku Kiliana Mbapea, tvrdi ugledni ESPN.

Međutim, poznato je da Mbape karijeru želi da nastavi u redovima Real Madrida, što daje nadu Juventusu da bi Nemar ipak mogao da dođe u Torino.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE