Čardaš pred fajront, kakav preokret Mađara! (VIDEO)

Mađarska – Island 2:1 (0:1)Nego 88′, Soboslai 90+2′ – Sigurdson 11′

Fudbalska reprezentacija Mađarske igraće na Evropskom prvenstvu zahvaljujući velikom preokretu u finišu meča sa Islandom.   

Gosti su vodili u Budimpešti od 11. minuta. Tada je Gilfi Sigurdson izveo slobodan udarac, ne tako snažno i precizno, ali se lopta izmigoljila iz ruku golmana Gulačija i završila u mreži.

Sve do 88. minutu izgledalo je da će gol fudbalera Evertona odvesti Islanđane na treće uzastopno veliko takmičenje, posle Evropskog prvenstva u Francuskoj i Mundijala u Rusiji.     

Međutim, tada su gosti napravili prvu ozbiljnu grešku u odbrani, odbili loptu do Nega, a fudbaler Fehervara je smetio iza leđa Haldorsona. U drugom minutu sudijske nadoknade napadali su Ostrvljani, usledio je kontra napad, Soboslai je vukao loptu od centra, a kada je stigao na dvadeset metara od gola gostiju poslao je precizan udarac u sam levi donji ugao. Tako je mladi fudbaler Lajpciga, sigurni smo buduća zvezda svetskog fudbala, doneo plasman našim severnim susedima na predstojeći EURO.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda uložila milione u mladog defanzivca

Crvena zvezda se već sprema za sledeću sezonu pošto je obezbeđena titula šampiona Srbije. Prva stvar koju su uradili je...

POVEZANE OBJAVE