Junaci trijumfa crveno-belih u Francuskoj: Svi smo odigrali dobro

Crvena zvezda je porazila Asvel na gostovanju u Francuskoj rezultatom 89:68, u odloženoj utakmici četvrtog kola Evrolige.

Crveno-bele su do prvog trijumfa u gostima u elitnom takmičenju ove sezone predvodili Džordan Lojd i Kori Volden, koji su zajedno ubacili 51 od 89 poena za beogradski klub.

Internacionalci iz SAD su pohvalili timsku igru.

Svi smo odigrali dobro, svako je odradio veliki posao i timo smo olakšali sebi posao. Ovde se ne radi o mojim poenima, Kori je odigrao strašnu utakmicu, Duop je takođe igrao sjajan meč, trener je izvanredno pripremio utakmicu! Nisam opterećen poenima, mi moramo na prvom mestu da tražimo naš put kroz odbranu i uspeli smo, zbog toga sam srećan, rekao je Lojd za klupski sajt.

Ubacio sam nekoliko šuteva, takođe penala i sve je bilo lakše. Međutim, srećan sam zbog tima, odradili smo veliki posao u odbrani, zadržali smo ih na 68 poena,a napadački smo delili loptu kako treba. Svi su odradili svoj deo i o u odbrani i napadu, i jako sam srećan zbog prve pobede na gostovanjima . U teškoj smo seriji ali idemo utakmicu po utakmicu, brzo ćemo proslaviti ovo i okrenuti se sledećoj, kazao je Volden.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO POVEZIVAN SA EVROLIGAŠEM: Selektoru Nemačke stigla unosna ponuda

Košarkaši Nemačke prošlog leta postali su prvaci sveta pobedom u finalu protiv Srbije 83:77. Do trijumfa su stigli bez poraza...

POVEZANE OBJAVE