CRVENO-BELI NAPADAJU “KRALJA“ – Može li Zvezda da prekine seriju zahuktalog Reala?

Pred nama je osmo kolo Evrolige, a meč koji privlači posebnu pažnju je duel između Crvene zvezde i Real Madrida.

Crveno-beli će od 19 časova ugostiti ’’kraljveski klub’’ u dvorani “Aleksandar Nikolić’’.

Biće do deseti susret dva kluba u najjačem klupskom evropskom takmičenju u poslednjih pet godina. U proteklih devet utakmica, srpski predstavnik je zabeležio tri pobede, naspram šest Realovih.

Povodom ove spektakularne košarkaške utakmice u kladionici Meridian sve nove igrače čeka vrhunski bonus za klađenje – čak 1.000 DINARA!

Neophodno je samo da se registrujete na sajtu meridianbet.rs, preuzmete bonus i pružite podršku crveno-belima kroz sportske tikete.
Crvena zvezda od početka sezone u Evroligi igra sa mnogo oscilacija. Tabela pokazuje skor od dve pobede i četiri poraza.

Ono što posebno brine navijače Crvene zvezde jesu često takozvani ’’prazni minuti’’ u igri. Tu se pre svega misli na nešto slabiji protok lopte i lošu realizaciju u završnicama. Tome svedoče utakmice protiv Himkija i Bajerna, ali ostaje nada da crveno-beli to mogu da poprave.

Za razliku od srpskog predstavnika koji nije u zavidnoj formi, Real u Beograd dolazi tako što je vezao sedam pobeda u svim takmičenjima.
Iako su sezonu u Evroligi otvorili sa dva prilično ubedljiva poraza (od Baskonije 76:63 i Valensije 93:77), sada su uhvatili pravi ritam i igraju znatno bolje. Trenutno imaju skor od tri pobede i četiri poraza.

Jasno je da Crvenu zvezdu čeka težak zadatak jer je Real pronašao pravu formu. Ali, ukoliko bi igrači Saše Obradovića odigrali na svom najvišem nivou i sa sjajnom energijom kakva je bila prisutna na meču protiv moskovskog CSKA, sigurno da mogu da sruše i madridski Real.

Kompletnu ponudu za meč Crvene zvezda – Real Madrid pogledajte OVDE, a još jedna sjajna vest je da je u Meridianu u toku vrhunsko takmičenje, a ko pogodi najveću kvotu osvaja MacBook, SONY PS4 ili brdo keš novca!

Uskoči u igru i zabavi se uz Evroligu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠEK OŠTAR PREMA NBA ZVEZDI: Naučite me kako je zaradio 80 miliona za 55 utakmica

Sredinom aprila će u NBA ligi početi plej-in a potom i plej-of. Na zapadu se vodi velika borba Denvera, Oklahome...

POVEZANE OBJAVE