Obradović: Previše smo ih poštovali, moralo je mnogo pametnije

Trener košarkaša Crvene zvezde, Saša Obradović, rekao je da su njegovi igrači odigrali naivno u drugom poluvremenu.

Čestitam Realu, zaslužili su pobedu. Posle sjajnog početka utakmice igrali smo naivno u drugom delu, napadački nismo imali protok lopte kao u prvom delu, defanzivno smo ispuštali šanse. Pričali smo da bi trebalo da igramo drugačiju utakmicu, da budemo strpljivi, da ne potpadnemo pod njihov kvalitet. Da ih ne poštujemo previše, što se možda desilo, posebno na početku drugog dela. Moji momci nisu prestali da igraju. Imali smo šansu, dali su neke trojke u poslednjim trenucima napada, to je možda ubilo moral mog tima, ali defanzivno je trebalo mnogo pametnije, rekao je Obradović.

Poput nekih ranijih utakmica crveno-beli su i na ovoj odigrali veoma lošu završnicu i postigli samo koš u poslednja četiri minuta.

Real je uvek favorit i to ne treba zaboraviti. Videlo se kako igraju kada je teško. Vidi se da će ovo sada biti malo drugačiji Real, a mene samo boli što u tim nekim fazama kada se utakmica lomi mi nismo dobro igrali. To su različite faze, Himki je bio u jednoj fazi, Bajern je bio sam kraj utakmice, ovo je bio početak treće četvrtine. Da bismo pobeđivali velike rivale ne smemo da dozvolimo padove na taj način. Prvo pad u trećoj četvrtini bez dobre organizacije iako smo pričali o tome na poluvremenu. Nasuprot tome počeli smo da pravimo neiskusno greške. Mi smo u seriji 15:0 uspeli da ne napravimo nijedan faul, zaključio je trener crveno-belih i dodao da umor sigurno nije bio presudni faktor u ovom meču bez obzira na činjenicu da su crveno-beli pre samo dva dana odigrali i težak meč u Lionu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE