Sanogo očekuje pobednički start i u Kupu: Lepo i efikasno, da navijači budu zadovoljni

Defanzivni vezista Crvene zvezde, Seku Sanogo, zadovoljan je učinkom u dosadašnjem delu sezone.

Crveno-bele već u ponedeljak očekuje i prvi nastup u Kupu Srbije ove sezone, a Sanogo se nada da će niz biti nastavljen.

Sjajni rezultati su iza nas i to nam je motiv više u nastavku sezone. U Srbiji smo ubedljivo na prvom mestu, dok u Ligi Evrope smo na pravom putu da ostvarimo naš cilj. U ponedeljak nas očekuje i duel u Kupu Srbije, a verujem i da ćemo na trećem frontu nizati uspešne rezultate. Deluje stvarno sjajno podatak da smo do sada postigli veliki broj golova što dovoljno govori o našem stilu igre koji se navijačima, po reakcijama, izuzetno dopao, rekao je Sanogo za klupski sajt.

Internacionalca iz Obale Slonovače posebno raduje činjenica da ekipa napreduje iz utakmice u utakmicu.

Moram da priznam da vremenom napredujemo i da smo veoma uigrani. Ceo kolektiv je veoma kvalitetan, koji još može da radi i bude još bolji. Istakao bih da sam, kao jedan od iskusnijih, prezadovoljan igrama mladih fudbalera koji uz nas starije stiču iskustvo kako bi bili sigurni nosioci igre u budućnosti, a čvrsto verujem da će u tome i uspeti. Treba da nastave da rade, iako ponekad greše ali to je normalno kada imate mlade talentovane fudbalere i verujem da Zvezda ima sigurnu budućnost.

Jedino što nedostaje to su navijači.

Uverio sam se kakvu atmosferu prave Zvezdini navijači. Svaki fudbaler bi poželeo takvu podršku tokom 90 minuta. Trudimo se da igramo lepo i efikasno što nam za sada polazi za rukom i nadam se da su navijači time zadovoljni. Naravno da nam nedostaju jer je sve drugačije uz njihov huk sa tribina i možda bi bili i ubedljiviji da nas njihova pesma „nosi“ na terenu. Upravo zato imamo motiv više da im donesemo što više radosti, jer znamo koliko im to znači. Već u ponedeljak imamo priiku da ih ponovo obradujemo, a verujem da ćemo u tome i uspeti, zaključio je Sanogo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Efes rutinski protiv Baskonije, Monako nakon preokreta bolji od Asvela, pobeda Barselone

Košarkaši Efesa savladali su Baskoniju i nastavili borbu za Top 10 Evrolige. Od samog početka turski predstavnik je igrao...

POVEZANE OBJAVE