Za vikend Liga nacija, a u Meridianu SPEKTAKL BONUSA!

Vikend pred nama biće u znaku reprezentacija jer na red je, ponovo došla, Liga nacija!

Nakon vrhunskih evropskih takmičenja, Lige šampiona i Lige Evrope, sledi pauza od klubova i osvrt na nacionalne selekcije.

Uzbudljiv vikend donosi nam nekoliko zanimljivih duela, a povodom svega što nas očekuje u subotu i nedelju, odlučili smo da sve kladioničarke duše iznenadimo – odmah OVDE preuzmite čak 1.000 DINARA BONUSA za online i uživo klađenje!

Naravno, to nije jedina lepa vest – u toku je i takmičenje koje je organizovala kladionica Meridian, a ko pogodi najveću kvotu osvaja MacBook, SONY PS4 ili brdo keš bonusa za klađenje!

Dani vrhunske zabave i najjačeg fudbala su u toku, a Liga nacija je savršena prilika za sastavljanje dobitnih tiketa. A kada smo već kod tiketa, evo koje utakmice ne bi trebalo da izostavite…

Za početak, u subotu očekuje nas veliki derbi – okršaj evrpskog i svetskog šampiona.

Aktuelni prvak Evrope, reprezentacija Portugala i trenutni vlasnik ”boginje“, reprezentacija Francuske, odmeriće snage u borbi za lidersku poziciju grupe tri Lige A.

Biće to duel fudbalera koji traže svoju formu poput Kristijana Ronalda, Pola Pogbe ili Antoana Grizmana, kao i fudbalera koji žele da nastave svoje dokazivanje na putu ka zvezdama, poput Kilijan Mbape ili Žoao Feliks.
Podsećamo, poslednji duel ovih šampiona završen nerešenim ishodom 0:0, pa ostaje da vidimo da li će se ovog puta neko radovati.

Kompletnu ponudu za meč Portugal – Francuska možete pogledati OVDE, a naš predlog za igru je – GG.

U istom terminu u subotu (20.45) svoje mečeve odigraće Švedska – Hrvatska, kao i Švajcarska – Španija.

“Crvena furija” se bori da ostane na liderskoj poziciji grupe, dok će naše komšije pokušati da priđu korak bliže opstanku u elitnoj ligi Lige nacija.
U nedelju će u fokusu biti utakmica Belgije i Engleske. U grupi dva Lige A u toku je bitka za prvu i drugu poziciju.

Naime, Belgijanci su trenutno na čelu grupe sa 9 bodova, drugi su Danci sa 7, baš kao i Englezi. Bez ijednog boda, na poslednjem mestu nalazi se Island, koji će u nedelju igrati sa Dancima.

Pomenuti dueli doneće rasplet u grupi dva, pa će ih biti veoma interesantno ispratiti.

Kompletnu ponudu za mečeve Belgija – Engleska i Danska – Island možete pogledati OVDE.

Ukoliko ipak više preferirate prvenstvene mečeve, dobra vest je da će ih u listama ovog vikenda (svakako) biti, samo je reč o “niželigašima”, ali naravno, iskusni kladioničari uvek znaju da izaberu najbolje. Stoga ne propustite da ponudu detaljno prostudirate OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE