Jovanović pred Krku: Okrenuti smo sebi

Košarkaši Mege u nedelju od 13 časova u dvorani “Ranko Žeravica” dočekuju ekipu Krke u okviru 7.kola ABA lige.

Na poslednjem redovnom testiranju koje se vrši pred svaku utakmicu ABA lige, jedan igrač Mege je bio pozitivan na Kovid-19, i u skladu sa propisima se nalazi u samoizolaciji uz blaže simptome virusa.

Trener Vlade Jovanović ističe da ekipa mora da gleda pre svega sebe bez obzira na protivnika.

Krka je u svih šest kola, bez obzira na krajnji rezultat, pokazala vrlo sličnu igru. Imaju jasnu ideju šta žele u napadu i odbrani, igraju jako agresivnu odbranu, kako na celom, tako i na pola terena i pokušavaju na taj način da uspostave svoj ritam utakmice. U napadu igraju jako široko gde su pozicije četiri i pet pretnja u šutu za tri poena i tako otvaraju veliki prostor za igru bekova. Bez obzira na sve to, mi moramo svaku utakmicu da budemo okrenuti sami sebi. Jako smo mlad tim koji ima prostor za napredak u svim segmentima igre i svaki duel u ovom takmičenju mora da nam bude prilika za to. Verujem da možemo da pružimo još jednu kvalitetnu utakmicu, a uslov za to je da budemo koncentrisani na oba dela terena svih 40 minuta igre, rekao je Jovanović.

U dosadašnjem toku prvenstva Mega ima skor 4-2, dok Krka je na dnu sa 1-5.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE