Filipovski: Našli smo put ka pobedi, u igri je normalno da ima mnogo uspona i padova

Partizan je zabeležio trijumf protiv Cibone u Zagrebu u okviru sedmog kola ABA lige, drugi od dolaska Saša Filipovskog na poziciju glavnog trenera.

Trener crno-belih je naglasio važnost pobede, čestitao Ciboni na prikazanoj igri i dodao da je svestan da je njegov tim imao mnogo oscilacija.

Čestitke igračima Cibone, imaju mladost i brzinu, tako da su pokazali da ne odustaju na ovoj utakmici. Počeli smo dobro u napadu, a u odbrani smo primili previše poena, 40 u prvom poluvremenu. U trećoj četvrtini smo imali pad koncentracije i susreli smo se sa tim povredama i problemima sa faulovima, gde smo morali da reagujemo onako kako nismo trenirali, sa nekim igračima na pozicijama koje nisu njihove. Sve u svemu, uvek treba da se nađe put ka pobedi. Našli smo put ka pobedi, primili manje poena u drugom nego u prvom poluvremenu, tako da sam zadovoljan sa pobedom. U igri normalno da ima mnogo uspona i padova i treba na tim stvarima dosta da se radi. Najvažnije je da uspemo da se oporavimo i da ove povrede prođu, da možemo normalno da radimo jer nas čeka stvarno težak ritam u narednih deset dana, rekao je Filipovski, a preneo klupski sajt.

Foto: KK Cibona, Željko Baksaj

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE