Nove informacije iz Egipta, Salah dobio rezultat drugog testa

Fudbalski savez Egipta saopštio je nove informacije koje se tiču statusa Mohameda Salaha i informacije da je bio pozitivan na virus Covid-19.

U zvaničnom saopštenju egipatskog Saveza objavljeno je da je fudbaler Liverpula bio pozitivan i na drugom testu.

Svi igrači uključujući i Salaha bili su podvrgnuti i drugom testu, a Salahov rezultat ponovo je bio pozitivan. Preduzeli smo sve neophodne mere u skladu sa medicinskim protokolom, a pod nadzorom dr Mohameda Sultana predsednika Medicinske komisije Fudbalskog saveza Egipta i dr Mohameda Abua El Ele, glavnog lekara nacionalnog tima. Salah je dobro raspoložen i nema nikakve simptome. Nalazi se u izolaciji i u stalnom kontaktu sa Džimom Moksonom, šefom lekarskog tima Liverpula, stoji u saopštenju.

Ovo praktično znači da Salah neće biti na raspolaganju Jirgenu Klopu za derbi meč sa Lesterom 22. novembra, a ukoliko tokom izolacije ne bude imao nikakve simptome mogao bi da se vrati u tim za duel sa Atalantom u Ligi šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MAROTA PONOVO U AKCIJI: U Inter stiže igrač Real Madrida potpuno besplatno!

Kako prenose italijanski mediji, u Inter će narednog leta doći fudbaler Real Madrida. Naime, Načo Fernandes ima ugovor sa "kraljevskim...

POVEZANE OBJAVE