PIKSI ŠOKIRAN: Da li su svesni kakvu su šansu propustili?

Legenda srpskog srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi posle meča sa Norveškom nije štedeo reči hvale na račun srpskih reprezentativaca, dok posle poraza od Škotske još uvek ne može da veruje da je propuštena ovakva šansa za plasman na Evropsko prvenstvo.

 Da nam je neko na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dao da sami smislimo najlakši put da se plasiramo, pa ne verujem da bi nam palo na pamet nešto jednostavnije nego pobediti Škotsku u Beogradu. Nije mi jasno kako su odigrali, šta su uradili i da li su svesni kakvu su šansu propustili, rekao je Dragan Stojković za “Informer”.

On ističe da je ovo prilika koju samo Srbija može da propusti.

Ako nismo sad uspeli da se plasiramo na EVRO, pa kad ćemo?  Rekao sam to pre utakmice, a sad mi je žao što sam u pravu – mi smo medicinski fenomeni kad smo ovo uprskali, dodao je Piksi. 

On se pominje kao potencijalni naslednik Ljubiše Tumbakovića na selektorskoj poziciji, koja će verovatno ostati upražnjena posle mečeva sa Mađarskom i Rusijom u Ligi Nacija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos nakon pobede u derbiju prokomentarisao utakmicu i otkrio kada će biti poznato stanje Topićeve povrede

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u prvoj utakmici finalne serije ABA lige, u veoma neizvesnoj utakmici koju su...

POVEZANE OBJAVE