Bio je pred vratima Partizana, sada se izborio za novi evropski pokušaj

Svojevremeno je bio na pragu prvog tima Partizana, nije uspeo da se probije i vratio se u domovinu posle čega mu je trebalo punih šest godina da se vrati u Evropu.

Mnogi navijači crno-belih verovatno se i ne sećaju Vašingtona Santane da Silve, koji je u sezoni 2008/09 odlično igrao za Teleoptik, ali nije došlo do saradnje sa crno-belima.

Promenio je mnogo klubova u Brazilu, potpisao za portugalski Nasional, igrao za Aveš i Panionios i ponovo se vratio u Brazil posle samo tri sezone. Sada će imati novi evropski pokušaj da u 31. godini pokuša da ostavi neki trag na “starom kontinentu”, a za novi početak izabrao je ponovo Portugaliju, preciznije Feirense.

Prvi utisak je da će biti značajno napadačko pojačanje za ekipu koja se takmiči u Drugoj ligi Portugalije i koja pokušava da se vrati u elitu posle tri godine.

Portugalski mediji ga predstavljaju i kao dobrog prijatelja napadača “građana”, Gabrijela Žezuša, sa kojim je delio svlačionicu u Palmeirasu pre 6 godina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Potvrđeno: Milošević više nije selektor Bosne i Hercegovine

Savo Milošević više neće biti selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine. Kako je potvrđeno za N1 čelnici N/FS BiH su obavili razgovor...

POVEZANE OBJAVE