Oglasila se Evroliga: Ovo je zvanična informacija o utakmici Armani – Crvena zvezda

Ne postoji više nikakva dilema oko statusa utakmice između Armanija i Crvene zvezde.

Duel će biti odigran po unapred utvrđenom planu, odnosno u sredu 18. novembra od 20.45 časova, a informacija je potvrđena i na sajtu Evrolige.

Podsećamo, italijanski klub je suspendovao sve aktivnosti 9. novembra nakon nekoliko pozitivnih testova unutar ekipe, a kako nije bilo simptoma klupski lekar je posumnjao da se radi o lažno pozitivnim testovima.

Shodno medicinskom Protokolu Evrolige, kada postoji takva sumnja igrač treba da bude testiran još dva puta u naredna dva dana i ako rezultati budu negativni moći će da se vrati u ekipu i nastavi sa košarkaškim aktivnostima.

Armani je obavio drugi test odmah, sa svega nekoliko pozitivnih rezultata, a treći test 13. novembra, u skladu sa zahtevima italijanskih vlasti. Nakon poslednjeg testa ekipa je dobila dozvolu da se vrati treninzima, svi igrači su bili negativni i od današnjeg dana mogu da igraju evroligaške mečeve, stoji u saopštenju na sajtu Evrolige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

Nova akcija za buduće šampione Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge...

POVEZANE OBJAVE