Stanković: Čudna utakmica, ali ne želim više da preokrećemo rezultat

Dejan Stanković je nakon velikog preokreta protiv Zlatibora i plasmana u osminu finala Kupa Srbije izjavio da je utakmica bila veoma čudna.

Čudna utakmica. Dominirali smo od prvog momenta, trebali da imamo dva ili tri pogotka prednosti, a praktično smo iz prvog šuta primili gol. Isto tako je bilo i u nastavku igre, iz jedinog pokušaja smo primili gol. Izabrali smo teži put, a ja ne bih više da preokrećemo rezultat. Moramo da budemo koncentrisani u odbrani. Protivnik nam po meču napravi jednu ili dve prilike, a u tim situacijama moraš da budeš „jak“ i da ne primiš gol, rekao je Stanković posle meča.

Igrači koji su ušli sa klupe praktično su kreirali preokret i zaslužili da dobiju pohvalu trenera.

Igrači sa klupe su preokrenuli utakmicu, tako da je utisak da su izmene bile prave. Čestitam igračima. Nema dileme, čak i kada se pogleda statistika vidi se da smo bili bolji. Ipak, ne želim više da protivniku dajemo prednost. Praktično sam došao do toga da na poluvremenu nisam imao šta da kažem igračima, jer smo zaslužili da vodimo 3:0, ali pita se i protivnik. Istrčali smo se, momci su pokazali karakter i moramo da ostanemo fokusirani do kraja poslednjeg ciklusa za ovu polusezonu. Neće biti lako, dodao je trener crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE