Hadžibegić: Srbija ima najkvalitetniju ekipu na prostoru bivše Jugoslavije

Fudbalska reprezentacija Srbije ni nakon 20 godina neće igrati na šampionatu Starog Kontinenta.

“Orlovi” su nakon jedanaesteraca ispali od Škotske i propustili veliku šansu da se nađu na Evropskom prvenstvu.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i aktuelni selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić, u razgovoru za “Mondo.ba”, naglasio je da Srbija ima najkvalitetniju ekipu na prostoru bivše zemlje i da se pita šta se to ogodilo u taboru “orlova”

Srbija po meni ima najbolju ekipu na celom prostoru bivše Jugoslavije. Istina, negde se dalo i pretpostaviti da bi se mogao desiti neplaniran rezultat. Iskreno, sam se često pitam šta se moglo desiti Srbiji, koja ima takvu ekipu, pa da kiksne u ključnim momentima? Na to pitanje odgovor može dati selektor. Meni je najveće upozorenje bio meč sa Luksemburgom (3:2), koju su Srbi pobedili vrlo, vrlo teško. Tada se upalilo crveno svetlo meni kao gledaocu i video sam da se nešto dešava. Ne znam da li je potcenila protivnika ili su mislili da je sve gotovo posle 2:0. Ili meč sa Škotskom za plasman na EURO. To su morali dobiti u Beogradu, a jedva izvukli nerešeno i na kraju ispali na penale. Za ‘orlove’ mi je stvarno vrlo teško pronaći razloge za neuspeh jer su ponavljam, po meni najkvalitetniji tim sa naših prostora, rekao je Hadžibegić zqa “Mondo.ba”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Hauard ima dve ponude za nastavak karijere

U četvrtak je mnogo vesti stiglo vezanih za Markusa Hauarda. Prvo je zvanično dobitnik nagrade "Alfonso Ford" za najboljeg strelca...

POVEZANE OBJAVE