Liga nacija – Liga BONUSA: Preuzmi 1.000 RSD i kladi se!

Svi ste već, sigurno, upućeni da je širom Evrope došlo do obustave, odnosno, pauze domaćih prvenstava. Na veliku radost, ne zbog korona virusa, već zbog utakmica nacionalnih selekcija u UEFA Ligi nacija.
U ovom ritmu nastavljamo i u novoj radnoj nedelji jer su na programu revanš dueli.

Povodom fantastičnih utakmica koje nas očekuju, kladionica Meridian je za sve nove igrače i kladioničarske duše spremila savršen poklon – čak 1.000 DINARA BONUSA za sportsko klađenje!
Zvuči sjajno, zar ne?

Preuzmite bonus odmah OVDE.
Neka vam dobitak donesu sjajni evropski dueli koji nas očekuju. Uz to, podsećamo i da vas u Meridianu čeka bonus na broj odigranih parova – čak i do 1000%!

Pa, da čujemo onda – šta ima da se igra?
Hrvatska – Portugal, Francuska – Švedska, Španija – Nemačka… Samo su neki od mečeva koji će nam večeras od 20.45 okupirati pažnju.
Nikako ne smemo da zaboravimo i da reprezentacija Srbije na stadionu “Rajko Mitić” sutra igra revanš meč sa Rusijom, a iskreno se nadamo da će nas “Orlovi“ konačno obradovati pobedom.

Pored utakmice naše reprezentacije, posebno zanimljiv duel biće između Belgije i Danske, dve vodeće ekipe u grupi dva Lige A. Videćemo ko će slaviti u borbi za prvo mesto.

Dakle, ponuda je sjajna – vaše je samo da se registrujete na meridianbet.rs, izaberete parove i uživate u još jednoj fudbalskoj poslastici, ovog puta “iz kuhinje“ nacionalnih selekcija

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE