Matijašević o Kolarovu: Objasnio je šta je imao

Fudbalska reprezentacija Srbije neće igrati na Evropskom prvenstvu, koje je na prograu od 11. juna do 11. jula 2021. godine.

“Orlovi” su nakon jedanaesteraca poraženi od Škotske u finalnoj utakmici baraža. Nekoliko dana nakon odlučujućeg duela na stadionu “Rajko Mitić” glavna tema je izostanak kapitena Aleksandra Kolarova.

Sportski direktor reprezentacije Srbije Vladimir Matijašević u razgovoru za “B92.net” objasnio je situaciju pre meča i razlog zbog kojeg defanzivac Intera nije nastupio.

Kolarov mi je rekao ‘Pružio sam ruku Konteu u Milanu i u suprotnom bih ga slagao’. Sve nakon što su mu na magnetnoj rezonanci klupski doktori rekli da je i dalje prisutna povreda. Kada je došao naš medicinski tim je rekao da može da igra. Kolarov je objasnio šta je imao i jednostavno je tako. Ne možemo ništa da zamerimo. Ako ne možemo da bez Kolarova pobedimo Škotsku onda je to sramota. Svi snosimo odgovornost, rekao je Matijašević za “B92.net”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN SPREMA VELIKI POVRATAK!? Miljenik navijača se vraća u crno-beli tabor?

Pre nekoliko dana predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je kako se uveliko radi na pojačanjima i kako bi moglo...

POVEZANE OBJAVE