Obradović: Igramo protiv ekipe koja je napravljena za Fajnal for

Crvenu zvezdu očekuju dve utakmice u Evroligi i obe su na gostovanjima.

Crveno-beli prvo igraju u Milanu protiv Armanija u sredu, 18. novembra od 20.45 časova, a dva dana kasnije gostuju Barseloni u Kataloniji.

Strateg Zvezde Saša Obradović naglasio je da je Armani veoma kvalitetan sastav projektovan za završnicu Evrolige.

Igramo utakmicu protiv ekipe koja je napravljena za Fajnal For i tu nema nikakve tajne. Na svakoj poziciji gramo imaju ogroman kvaliteti sa svake od tih pozicija nam stiđe pretnja. Vratio se Panter, malo pre njega i još nekoliko igrača, znači dočekuje nas tim koji je kod kuće favorit, i koji će nas dočekati u najboljem izdanju jer su zbog ove konfuzije sa testovima imali prilike da se osveže, treniraju, odigrali su i jednu utakmicu u nedelju. Ipak, očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo se boriti svih 40 minuta, rekao je Obradović za sajt kluba.

Marko Simonović je naglasio da je recept za pobedu protiv veoma kvalitetne ekipe čvrsta odbrana i konstantnost u igri.

Protiv Armanija ćemo morati mnogo bolje nego u nedelju… Iskusna ekipa koju vode Serhio Rodrigez i Vladimir Micov, stigli su Panter, Dilejni, iskusni Hajns i Datome.Na svakoj poziciji imaju po dva kvalitetna igrača. Ovo je vrlo iskusna ekipa stvorena da napravi rezultat odmah. Njih je u jednom trenutku kao i mnoge druge ekipe “presekla” korona, sada su imali i te lažne rezultate, ali su u utakmici sa Kantuom pokazali u nedelju da ta pauza nije ostavila mnogo traga. Očekuje nas mnogo težak posao, i prvo i osnovno je da uđemo čvrsto u utakmicu, i posebno da ne dozvoljavamo nikakve padove u igri, jer se to često ponavljamo, ovakvi padovi na tom nivou ne praštaju. Za početak, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, samim tim imati i šansu da dođemo do bodova, rekao je krilni košarkaš crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE