Pankov: Raduje me to što imamo toliko velikih i bitnih utakmica pred nama

Crvena zvezda je preokretom u poslednjoj fazi meča uspela da eliminiše Zlatibor i plasira se u osminu finala Kupa Srbije.

Defanzivac Radovan Pankov je u razgovor za klupski sajt opisao meč protiv ekipe iz Čajetine.

Ovo je bila jedna teška utakmica i to nije samo fraza, već je zaista tako. Kao što je i šef rekao, dosta smo “poklonili” protivniku. Uvek je teško kada juriš rezultat, ali rekao bih da smo zasluženo pobedili. Imali smo bezbroj šuteva i šansi, ali u odnosu na to, malo pogodaka, iako smo postigli četiri gola. Možemo da budemo zadovoljni igrom, pogotovo ofanzivom. Neke stvari moraju da se poprave, ali ima vremena za to, rekao je Pankov za klupski sajt.

Štoper crveno-belih bio je strelac trećeg gola, kojim je Crvena zvezda povela.

Hteo sam da zagradim loptu i da je propustim u gol, pošto je Pavkov šutirao, ali sam video igrača Zlatibora iza sebe. Snašao sam se i šutirao petom. Golovi raduju svakoga, pogotovo defanzivce i nadam se da će ih biti još mnogo, kazao je Pankov.

Crvenu zvezdu u nedelju od 17.30 časova u Novom Sadu očekuje derbi susret sa Vojvodinom, a potom i nastavak borbe u L grupi Lige Evrope.

Sledi derbi protiv Vojvodine, meč kojim mnogo toga možemo da rešimo, ako rezultat bude na našoj strani, a onda još jedna bitna utakmica u ovoj sezoni. Igrali smo ih mnogo od početka sezone i svaka sledeća je još važnija. Raduje me to što imamo toliko velikih i bitnih utakmica pred nama i što imamo priliku da obradujemo naše navijače, da Zvezda dočeka proleće u Evropi i da se plasira što bolje, uz njihovo prisustvo, nadam se, dodao je Radovan Pankov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE