SMS: Imamo kvalitet za plasman na Svetsko prvenstvo

Srbija dočekuje Rusiju u utakmici poslednjeg šestog kola grupe 3 Lige nacija B. Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” na programu je u sredu, 18. novembra od 20.45 časova.

Sergej Milinković-Savić je naglasio da će ekipa biti spremna, jer je svaka utakmica za reprezentaciju dovoljan motiv.

Poziv za reprezentaciju je sam po sebi motivacija. Spremićemo se dobro za utakmicu, pokušaćemo da damo sve od sebe, kao i na prethodnom meču. Mislim da ćemo biti spremni, rekao je vezista Lacija.

Srbija je propustila priliku da se plasira na Evropsko prvenstvo, ali popularni SMS veruje da će sve doći na mesto i da će “orlovi” zaigrati na Mundijalu 2022. godine.

Svaki igrač je dao sve od sebe. Znamo šta smo propustili i na nama da pokušamo da ostvarimo bolje rezultate i završimo poslednju utakmicu ove godine. Za neuspeh su najviše odgovorni igrači. Igrali smo, pitali se na terenu. Svi smo u tome zajedno i snosimo zajedničku odgovornost. Imamo kvalitet za plasman na Svetsko prvenstvo, naravno. Pokazaćemo to. Idemo ka tome da bude pozitivnih rezultata, dodao je Sergej Milinković-Savić.

Podsetimo, Srbija je poslednja u grupi sa tri boda i neophodan joj je trijumf, uz pobedu Mađarske nad Turskom, za opstanak u Ligi nacija B.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE