Treća sreća: Podrži Partizan u meču sa Uniksom uz 1.000 RSD BONUSA

Posle dva odlaganja, vreme je da Partizan konačno zaigra u Evrokupu! Iako do kraja sezone ima još mnogo da se igra, iza crno-belih je veoma turbulentan period.

Nakon nekoliko loših izdanja, usledila je smena trenera, koja je, barem za sada, donela željeni rezultat. Ipak, pravi ispit za Sašu Filipovskog tek sledi.
U beogradskoj Areni, Partizan će u okviru osmog kola Evrokupa ugostiti Uniks iz Kazanja.

Utakmica se igra večeras, sa početkom od 20.30 časova.
Još jedan ispit za crno-bele, ujedno je i još jedan povod da kladionica Meridian iznenadi sve nove igrače – na OVOM LINKU odmah možete preuzeti čak 1.000 DINARA za sportsko klađenje.
Neophodno je samo da se registrujete i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.

Da podsetimo, ove sezone Partizan je u Evropi ostvario tri pobede i dva poraza. Kada se radi o ABA ligi, crno-beli imaju skor od četiri trijumfa i tri poraza, ali su se dolaskom Filipovskog vratili na pobednički kolosek.
Uniks u ovogodišnjem izdanju Evrokupa ima četiri pobede i dva poraza. Jednu pobedu ostvario je upravo nad Partizanom, kada je pre otprilike mesec dana slavio na svom terenu.

Sada crno-beli imaju veliki priliku da se revanširaju za više nego ubedljiv poraz (93:70), a utakmicu počinju u dobrom raspoložeju posle pobede nad Cibonom u ABA ligi.
U beogradskom klubu nema novih povređenih, što znači da će dočekati Uniks u jakom sastavu, pa ostaje da vidimo da li Filipovski ima “recept“ i za Evropu.

Podržite crno-bele u kladionici Meridian, gde vas na broj odigranih parova čeka i vrtoglavi bonus do čak 1000%!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE