Čerčesov posle debakla u Beogradu: Srbija je bila svežija

Fudbalska reprezentacija Srbije deklasirala je Rusiju u Beogradu sa 5:0 u okviru poslednjeg kola Lige Nacija.

Ruska reprezentacija nije uspela da izbori prolazak u A diviziju što je bio cilj, tako da je pitanje selektoru Stanislavu čerčesovu bilo da li očekuje da ostane na tom mestu u narednom periodu?

Pitanje nije za mene. Neki su igrali dobro, neki lošije. Sve je bilo na timu, ali nisu svi odigrali na nivou na kojem se očekivalo, rekao je Čerčesov.

On smatra da i pored velikog broja šansi njegove selekcije, reprezentacija Srbije je bila svežija. Na poluvremenu je povukao ne baš čest potez, zamenio je golmana Giljermea.

Nije pokazao dovoljan nivo igre i zato smo ga zamenili. Nije se pokazao i zato smo odlučili da ga zamenimo, kratak je bio selektor Rusije.

Za kraj je upitan kako komentariše činjenicu da će Srbija propustiti Evropsko prvenstvo, dok će Rusija učestvovati. Pogotovu posle ovakve utakmice.

Ne mogu da kažem zašto Srbija neće igrati, iz nekog razloga nisu uspeli da se plasiraju na EP. Sve nas je poremetio koronavirus i verujem da je imalo uticaj i na njih. Srbija je uvek bila dobra i imala dobre igrače, završio je Čerčesov.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE