Ćiro Blažević u svom maniru: Kolarova je trebalo oterati, nema pravo da obuče dres reprezentacije

Proslavljeni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević prokomentarisao je dešavanja u Fudbalskoj reprezentaciji Srbije sa posebnim osvrtom na odluku Aleksandra Kolarova da ne zaigra za nacionalni tim.

Uprkos tome što je doputovao u Beograd kako bi odgovorio pozivu selektora Tumbakovića, Kolarov nije želeo da nastupa za reprezentaciju Srbije protiv Škotske, navodno, zbog obećanja treneru Intera Antoniju Konteu.

Taj slučaj podigao je veliku prašinu, ne samo u našoj zemlji, već i u okolini, a Ćiro Blažević u svom stilu imao je šta da kaže na ovu temu.

To je neodgovorno i nemoralno! Pravo razočaranje. Zamisli molim te, on je odbio da igra i da šutira penal?! Kako neko može da odbije poslušnost?! I još kapiten?! Kad si u reprezentaciji, to je kao da si u ratu, samo čekaš komandu šta da radiš! On nije trebalo da ode iz tima, trebalo ga je oterati! Ko nema odgovornost i svest da od njega zavisi raspoloženje nacije, nema pravo da obuče dres reprezentacije – rekao je Blažević za ,,Informer”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE