Filipovski pred Huventud: Regeneracija i koncentracija najbitniji

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je pred meč sa Huventudom da je vremena za oporavak između dve utakmice malo, i da na tome njegov tim mora da radi.

Juče su igrali u Beogradu protiv Uniksa, a već sutra crno-beli dočekuju Huventud iz Badalone. Srećom, ne moraju da putuju između dva meča u tri dana, ali period je svakako iscrpljujuć.

Najvažnije je da se maksimalno skoncentrišemo na našu energiju i da je povratimo. Stručni štab radi na pripremi utakmice protiv Huventuda i prenećemo sve bitne informacije igračima. Znamo da ne možemo na treningu uraditi mnogo što se tiče narednog meča, ali važno je izvođenje našeg sistema odbrane i napada, a najvažniji će biti regeneracija i koncentracija – poručio je Filipovski. 

Na meču protiv Uniksa u tim Partizana NIS se vratio Vilijam Mozli. O utakmici sa španskim timom, centar crno-belih je rekao: 

Znam sigurno da ćemo izaći na teren i igrati jako jer znamo da je Huventud snažan tim. Iako je ovo dupli program utakmica, fokusirani smo i idemo korak po korak. Momci su spremni da rade zajedno sa trenerom i zato ćemo vredno raditi i pripremiti se za meč – istakao je Mozli. 

Utakmica je na programu u četvrtak od 20.30 sati

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE