“GRANDE” VEST: Frančesko Toti doneo odluku koja će oduševiti njegove fanove

Proslavljeni kapiten Rome je u pregovorima s novim gazdama kluba oko povratka u voljeni klub.

Roma je prošlog leta dobila nove vlasnike američke biznismene Dena Fridkina i njegovog sina Rajana. Novi vlasnici su odlučili da žele da vrate stari sjaj ovom slavnom klubu, te se postepeno radi na sređivanju struktura kluba.

Prva velika promena koju porodica Fredkin želi je povratak Frančeska Totija u klub. Prema pisanju tamošnjih medija čelni ljudi kluba juče su se sastali sa Totijem i ponudili mu da preuzme neku od bitnih funkcija u klubu.

Totijev zahtev je bio da se vrati na neku od operativnih funkcija u klubu, te da ima značajan uticaj. Njegova ideja je da sedne u fotelju tehničkog direktora što je po važnosti treća funkcija u klubu. Isti posao obavlja Paolo Maldini u Milanu.

Podsetimo Toti je po završetku igračke karijere preuzeo funkciju sportskog direktora u klubu. Međutim, tadašnji vlasnici kluba su marginalizovali legendarnog kapitena u lanu odlučivanja, te je on odlučio da napusti voljeni klub nakon 30 godina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE