Mitrović: Nećemo odustati!

Fudbalska reprezentacija Srbije deklasirala je Rusiju u poslednjem kolu Lige Nacija sa 5:0.

“Orlovi” su izašli u sastavu sa čak tri klasična napadača (Mitrović, Jović, Vlahović) i Aleksandar Mitrović smatra da su taktički iznenadili Ruse.

Mislim da nikad nismo bili rasterećeniji. Kad igrate za reprezentaciju uvek postoji neka doza pritiska i uvek morate da odigrate što je bolje moguće. Mislim da smo jako dobro odigrali večeras, fizički, taktički i iznenadili protivnika taktikom i direktnim fudbalom. Dati pet golova Rusiji, koja je jedna odlična reprezentacija, nije lako. Kada je reč o meni, golovi, kao golovi, doći će, rekao je Mitrović koji je na ovom meču bio i kapiten:

Protiv Paragvaja sam bio zadnjih 20 minuta kapiten. Prelep osećaj, zadovoljstvo je i čast.

Na kraju, Mirtrović je upitan ono što zanima čitavu fudbalsku javnost: Zašto ovako nije bilo protiv Škotske?

Ja bih voleo da znam odgovor i zašto nismo igrali ovako protiv Škotske. Drugačiji ambijent, stil fudbala, drugačiji igrači… Svi znamo da nam meč sa Škotskom nije bio najbolji i da nam mnogo toga nije polazilo za nogom, ali niko ne može da kaže da nismo hteli i da nismo dali sve od sebe. U životu nekada morate da imate sreće, mi je tada nismo imali. Na momente je bilo jako dobro, na momente jako loše. Na kraju se otišlo na penale i ja sam imao tu nesreću da promašim taj penal. Boli i dalje, peče. Znam koliko smo svi zajedno radili na tome, nismo uspeli, pali smo, ali ja znam da moji saigrači i ja nećemo stati na tome. Bilo je mnogo pohvala posle utakmice sa Norveškom. Sve je to lepo, sad su kritike na redu i istrpećemo ih, muški. Ubeđen sam da će ova reprezentacija biti na Evropskom prvenstvu i nećemo odustati ni po koju cenu, rekao je najbolji strelac reprezentacije Srbije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BURNO U KRUŠEVCU: Poznato ko vodi Napredak tokom PO

Fudbaleri Napretka ove sezone igraće u plej-ofu Superlige Srbije. U prvom kolu gostuju ekipi Mladosti. Ali sa novim trenerom pošto...

POVEZANE OBJAVE