Pejdž: Znao sam da ću se vratiti u svoj ritam

Košarkaši Partizana savladali su Uniks 89:86 u utakmici sedmog kola A grupe Evrokupa i napravili važan korak ka Top 16 fazi ovog takmičenja.

Junak susreta bio je Markus Pejdž, koji je gostima iz Rusije ubacio čak osam trojki. Košarkaš iz SAD je istakao timsku igru i naglasio da su pred Partizanom sada veoma važni mečevi.

Podsetimo, Huventud gostuje u Beogradu u četvrtak u zaostalom meču Evrokupa, dok u ponedeljak crno-beli dočekuju Crvenu zvezdu u ABA ligi.

Bio sam u dobrim pozicijama i u ritmu od prošle utakmice. Znao sam da ću se vratiti u svoj ritam u kojem sam bio prošle sezone. Saigrači su me tražili, a ono što je dobro kod ovog tima jeste što sam sinoć ja iskočio, a već sutra to može da bude neko drugi. Očekivali smo drugačiji meč od onog u Rusiji. Oni su dobra ofanzivna ekipa. Igrali smo čvrsto i uspevali smo da ih zaustavimo. Ova nedelja je veoma važna za nas, dve utakmice Evrokupa, pa Crvena zvezda u ponedeljak. Idemo korak po korak, ne treba da dozvolimo ni da poletimo ni da padnemo. Srećan sam zbog ove pobede, ali ispred nas je već novi izazov, rekao je Pejdž za “TV Partizan”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda značajno oslabljena u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u petak igraju meč protiv Real Madrida u okviru 32. kola Evrolige. Crveno-beli u meč sa liderom...

POVEZANE OBJAVE