SC saznaje: Pljušte pohvale za organizaciju, laž da je korona pokosila ekipe

Na Zlatiboru je u toku prvi “balon” takmičenja u ABA 2 ligi.

Ostalo je da se odigraju još tri susreta, a mediji u regionu pisali su da je turnir pred kolapsom, da je veliki broj igrača zaraženih virusom Covid-19 i da se to navodno dogodilo zbog žurke koju su organizovali košarkaši.

Kako saznaje “Sportska centrala”, ispoštovan je svaki protokol koji su prepisale zdravstvene organizacije i ABA liga. Naime, Epidemiološka služba je sve vreme na Zlatiboru i testiran je svako ko je bio iole sumnjiv. Prvo su se radili brzi, pa PCR testovi.

Trener Mladosti iz Zemuna Dragan Jakovljević bio je pozitivan, a igrači Zemuna su testirani svi do jednog i imali su negativne nalaze. Naglašeno je da je laž da je korona pokosila ekipe.

Oglasili su se i klubovi, koji su pohvalili organizaciju samog turnira.

U ime kluba, i u svoje lično ime, upućujem veliku zahvalnost celoj organizaciji ABA lige na sjajno organizovanom “prvom balonu” ABA 2 lige održanom na Zlatiboru, a posebnu zahvalnost dugujemo Hotelu “Palisad” sa direktorom Vojkanom Janjićem na čelu. Kao igrač, a kasnije i kao sportski radnik, imao sam priliku da uzmem učešće na raznim velikim što klupskim, što reprezentativnim takmičenjima, i u tom smislu mislim da imam kompetenciju da kažem da je turnir na Zlatiboru svakako u samom vrhu što se organizacije i samog domaćinstva tiče. Sa nadom i verom da će domaćinstvo još nekog od naredna tri “balona” ABA 2 lige biti povereno Zlatiboru, srdačan pozdrav iz Užica, rekao je sportski direktor KK Sloboda Užice, Ratko Raša Radovanović.

Ovim putem želimo da se zahvalimo ABA ligi i Košarkaškom klubu Zlatibor na sjajno orgainizovanom turniru ABA 2 lige , profesionalnom odnosu, gostoprimstvu i odličnoj saradnji. Čast nam je i privilegija sto aktivno učestvujemo u ovom takmičenju i radujemo se novom družnju . Do skorijeg viđenja, Srdačan pozdrav, stoji u saopštenju KK Podgorica.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVA POBEDA: Mega povela protiv Zvezde

Košarkašice Mege stekle su prednost u finalu plej-ofa Ženske košarkaške lige Srbije protiv Crvene zvezde. Slavile su ubedljivo sa 96:54...

POVEZANE OBJAVE