Šta da očekujemo od meča Srbija – Rusija? Jedno je sigurno – BONUS U MERIDIANU!

Nakon novog razočaranja i utakmice sa Mađarskom, fudbalsku reprezentaciju Srbije čeka još jedan revanš duela – sa selekcijom Rusije.
Mogu li “Orlovi“ konačno da nas obraduju pobedom?


Ako verujete u našu reprezentacuju, podržite je u kladionici Meridian koja svim novim igračima poklanja fantastičan bonus – čak 1.000 DINARA za sportsko klađenje!


Bonus možete preuzeti odmah OVDE.


Srbija se, nažalost, trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli u svojoj grupi u Ligi B sa osvojena tri boda iz pet odigranih utakmica (tri remija i dva poraza).


Nakon svega, najviše što “Orlovi” mogu da izvuku iz duela sa Rusima jeste o(p)stanak u Ligi B za narednu sezonu. Naravno, ukoliko Mađarska savlada Tursku – u tom slučaju bi se gledali međusobni dueli koji donose konačnu odluku.


Dakle, kalkulacije su razne, ali dok ne dođemo do njih – važno je da Rusija bude poražena.


Fudbaleri Stanislava Čerčesova pokazali su da je Rusija ekipa koja može parirati i najjačim protivnicima. Zato i ne čudi što se se “Zbornaja komanda” trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli sa osam bodova.
Podsećanja radi, Srbija je u prvom meču protiv Rusije praktično poklonila pobedu svom rivalu u Moskvi. Interesantno je da je naša selekcija meč započela odlično, stvorila je više prilika. Rusi nisu ni pripretili našem golu u prvih dvadesetak minuta meča.


Međutim, na kraju je slavila “Zbornaja komanda” rezultatom 3:1 tako što je kaznila početničke greške “Orlova”.

Treba istaći da su se Srbija i Rusija do sada sastajale pet puta – jednom u Ligi nacija, dok su četiri meča bila prijateljska. Ni na jednom od ovih pet mečeva Srbija nije trijumfovala (tri pobede za Rusiju i dva remija).


Ostaje nam da vidimo da li će “Orlovi“ večeras na stadionu “Rajko Mitić“ imati više sreće, a do tada važno je da znate da vas u kladionici Meridian čeka i vrtoglavi bonus na broj odigranih parova do čak 1000%!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Felipe Anderson ima novi klub!

Govorilo se da će Felipe Anderson napustiti Lacio i potpisati za Juventus, međutim od toga nema ništa. Brazilac je objavio...

POVEZANE OBJAVE