U Vranju podnose tužbu protiv svog golmana [VIDEO]

Trener i predsednik Fudbalskog kluba Dinamo Vranje Dragan Antić rekao je da će taj klub podneti tužbu protiv svog golmana Miroslava Orlića.

Razlog za to je greška čuvara mreže na utakmici sa Zemunom, koja je kumovala pobedi zeletno-plavih i to nije prvi put da Orlić pravi neshvatljivu grešku naušrtb kluba.

Antić je odmah intervenisao i izmenio Orlića, da bi nakon toga rekao da će protiv njega biti podneta tužba zbog, kako popularni Recko ističe, nečasnih radnji.

– Glavnu ulogu odigrao je golman Orlić, glavni krivac za drugi i treći gol. Dva puta smo vodili, mogao je da uhvati loptu kod trećeg gola, ali namerno je ispustio. Nemoguće je da je to uradio slučajno, namera je očigledno postojala. Prijavili smo nadležnima da istraže sve okolnosti, ukoliko je učestvovao u prljavim radnjama – ističe Antić za ,,Sportski žurnal” i dodaje:

– Dinamo je sigurno čist klub, bez mrlja i nećemo da dozvolimo da neko prodaje i namešta utakmica, a da klub zbog toga ispašta. Orlić je suspendovan i tužićemo ga za odštetu kluba.

Dinamo iz Vranja je poražen na toj utakmici sa 3:2.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Felipe Anderson ima novi klub!

Govorilo se da će Felipe Anderson napustiti Lacio i potpisati za Juventus, međutim od toga nema ništa. Brazilac je objavio...

POVEZANE OBJAVE