ZVEZDA NOSTRA – Napad na Armani za novu pobedu u Evroligi (POKLON IZNENAĐENJE)

Dugo smo čekali novu košarkašku sezonu, barem kada je Evropa u pitanju i sada kada je krenula – ne staje. Takmičenje u Evroligi se nastavlja, a svoj put ka uspehu traži i Crvena zvezda.


Crveno-beli nemaju vremena za odmor, nakon utakmice u ABA ligi, večeras ih (u devetom kolu Evrolige) očekuje i evroligaški duel protiv Armanija iz Milana i to na gostujućem terenu.


Tim povodom kladionica Meridian svim novim igračima poklanja čak 1.000 DINARA za sportsko klađenje, a neophodno je samo da se registrujete na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.
Bonus preuzmite odmah OVDE.


Iako su krenuli silovito, košarkaši Zvezde se povremeno i “zagrcnu“. Pre samo tri dana “jedva“ su pobedili Split u Beogradu, a to je i te kako razlog za glavobolju Saše Obradovića.


Briga postoji, ali nada da Zvezda može do nove pobede u Evroligi – takođe postoji.


Ekipa sa Malog Kalemegdana je u dosadašnjem delu takmičenja zabeležila pet poraza i tri pobede, ali je i te kako bila ravnopravan rival velikom Realu iz Madrida.


Ono što bi navijače Zvezde moglo da raduje jeste sjajna partija Džordana Lojda, pa ako tako bude igrao i u Italiji, crveno-beli će verovatno imati razloga za slavlje.


Kada se radi o njihovim novim protivinicima, Armani je do sada upisao dve pobede i tri poraza u Evroligi, uspeli su da savladaju čak i Real Madrid. Imali su Italijani i odloženih utakmica u elitnom takmičenju, razlog je, naravno, svima jasan. Slično je i u italijanskom prvenstvu, u kom imaju osam pobeda.


Ono što je posebno zanimljivo jeste roster milanskog tima, za koji nastupa bivši košarkaš Crvene zvezde, Kevin Panter, ali i srpski reprezentativac Vladimir Micov, pa ostaje da vidimo da li će im crveno-beli dopustiti da se raduju.


Utakmica se igra večeras, sa početkom od 20.45 časova u Milanu.
Ova dva tima do sada su se sastajala pet puta, a Crvena zvezda ne zna za poraz. Bilo kako bilo, jasno je da je pred Crvenom zvezdom i Sašom Obradovićem ipak težak zadatak.


Podržite crveno-bele u kladionici Meridian, gde vas na broj odigranih parova čeka i vrtoglavi bonus do čak 1000%!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UEFA usvojila Piksijev predlog, sa trojicom više na prvenstvu!

Kako su preneli britanski mediji, Evropska fudbalska unija (UEFA) odobriće selektorima da u ekipe za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj...

POVEZANE OBJAVE