Čukarički ima novog talenta, koji je čvrsto nogama na zemlji

Fudbaler Čukaričkog Stefan Kovač rekao je da je fokusiran na svoj klub uprkos interesovanju klubova iz inostranstva.

Za novog talenta kluba sa Banovog brda, navodno, zainteresovan je zagrebački Dinamo, ali za njega su sada važne samo nadolazeće utakmice.

Sve je to lepo, ali ukoliko ne budem igrao na visokom nivou u kontinuitetu, neće biti ništa od toga. Moj fokus je na Čukaričkom, zahvaljujući igrama u klubu stigao je i poziv iz reprezentacije. Tek ako nastavim u ovom ritmu, moguće je da ću dobiti šansu da napravim još jedan iskorak u karijeri. Tako da ponavljam, sada razmišljam samo o utakmici u Lučanima – rekao je Kovač za sajt kluba.

Dodao je potom Kovač da nije pogrešio kad je izabrao selekciju BiH i istakao da je manje euforičan u ovim trenucima svoje karijere nego što je to bilo ranije.

– Kad sam bio mlađi, dok sam igrao u omladincima Crvene zvezde, posle neke pobede ili dobre partije, bio sam pod euforijom. Sada je sve drugačije, iako sam još uvek prilično mlad igrač. Prijalo mi je sve posle pobede, gola i asistencije protiv Belgije, lepo je primati čestitke, javljati se na pozive, svima sam zaista zahvalan. Ali, kad sam se probudio, svanuo je novi dan, krenule su nove obaveze, a sada mi je najbitnija samo prva sledeća utakmica – istakao je vezista Čukaričkog Kovač.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nadomak odbrani titule: Siti se vratio na prvo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u gostima Totenhem sa 2-0 i tako se vratili na prvo mesto Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE