VELIKI TALENAT: Roma sve iznenadila imenovanjem novog izvršnog direktora

Trostruki talijanski prvak AS Roma ima novog izvršnog direktora. ‘Vučica’ je na kormilo kluba postavila Portugalca Tijaga Pinta.

Pinto je trenutno izvršni direktor Benfike, a nakon nekoliko godina rada u Lisabonu, 36-godišnjak je prihvatio poziv iz italijanske prestonice.

On će imati brojna ovlašćenja na Olimpiku, biće zadužen za transfere i zanimljivo da su sada i trener Paulo Fonseka i izvršni direktor Portugalci. Ovo je prvo veliko imenovanje u Fridkinovoj eri i dolazi nakon višemesečnih nagađanja.

Tijago je talenat svetske klase. U našim brojnim razgovorima bilo je jasno da su njegova strast prema poslu, razmišljanje prema napred i, pre svega, pobednički mentalitet bili u skladu s novim identitetom Rome, poručio je predsednik Rome Den Fridkin.

Brojna imena su se povezivala s ‘Vučicom’ poslednjih meseci, ali Tijago Pinto nije ni u jednom trenutku, pa je iznenađujuće da je upravo on na kraju izabran za izvršnog direktora kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE